Persuitnodiging: Prinses Léa van België en Michael Lewis Anderson van Wittamer op bezoek bij het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola

Vrijdag 2 december 2016 — Op maandag 5 december zullen de kinderen in het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola kunnen deelnemen aan een workshop patisserie samen met Prinses Léa van België en Michael Lewis Anderson, patissier-decorateur bij Wittamer.

Deze ludieke workshop is een initiatief van vzw “Red mijn kind” die ernaar streeft om het leven van gehospitaliseerde kinderen in het kinderziekenhuis en hun zorgverleners te verbeteren. “Dankzij een gulle donatie van Renshaw tijdens de veiling op ons jaarlijks gala kunnen we deze activiteit organiseren.”, vertelt Dokter Biarent van vzw Red mijn kind. 

Programma : 
13u15 – Personthaal in de inkomhal van het ziekenhuis 
13u30 – Aankomst Prinses in het ziekenhuis en ontvangst door meneer Bruno De Meue, Algemeen Directeur en Professor Casimir, Medisch Algemeen Directeur 
14u – Aankomst kinderen en start workshop
Einde voorzien om 15u30

Adres: 
Jean-Joseph Crocqlaan 15
1020 Brussel

Opgelet: Bedankt om uw accreditatie en interviewaanvragen zo snel mogelijk door te geven via amelie.putmans@huderf.be of telefonisch op het nummer 0477 20 09 70. 

---

Nóg wat weetjes over het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola 

Het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola is lid van het netwerk van de Brusselse openbare ziekenhuizen IRIS, van het UVC Brussel en is ook een van de grootste activiteitensites van de VUB. Het UKZKF werd ingehuldigd in 1986 en is het enige universitaire ziekenhuis in België dat uitsluitend is gewijd aan de kindergeneeskunde: alles staat er in het teken van hen en van hun ouders. Van de geboorte tot de puberteit krijgen de kinderen er de meest complete gezondheidszorg, met respect voor het charter voor de rechten van het gehospitaliseerde kind. Het UKZKF is een medisch/chirurgisch ziekenhuis dat 183 bedden telt en borg staat voor een kwalitatief hoogstaande zorgverstrekking, een state of the art geneeskunde die voor iedereen toegankelijk is. 

Contact presse
Amélie Putmans
Communicatie verantwoordelijk ad interim
amelie.putmans@huderf.be
0477 20 09 70
@huderf_ukzkf
www.huderf30.be