Persuitnodiging: Inhuldiging ZORA Robot

Woensdag 3 mei om 11u – Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola

Beste Journalist(e),

Op 3 mei wordt de robot ZORA officieel als volwaardig teamlid verwelkomd in het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola.

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen op dit officieel moment waarbij u alvast kan kennis maken met de peter van de robot, UPS, die zijn medewerking aan dit ongelooflijk project zal toelichten. Zora Bots, het bedrijf dat de robot ontworpen heeft en een ambassadeursprogramma op poten gezet heeft, zal zorgen voor een demonstratie van de capaciteiten van ZORA in de speelzaal van de kinderen. Daarnaast zal het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola toelichten voor welke taken ZORA ingeschakeld wordt en welke rol hij vervult bij de patiëntjes en in toekomstige projecten.

Wanneer: woensdag 3 mei om 11u

Waar: Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola, Jean-Joseph Crocqlaan 15, 1020 Brussel. Patiëntenparking, parking psychiatrie of blauwe zone rond het ziekenhuis)

Programma:

10u50 – 11u: Onthaal

11u00: welkom, korte toelichting en officiële verwelkoming van ZORA door

            Jan Foubert, Directeur van de verpleegafdeling van het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola,

            Karl Haberkorn, Country Manager België en Luxemburg UPS         

            Fabrice Goffin en Tommy Deblieck, Managing Partners de Zora Bots

11u45: Demonstratie ZORA

Alvast bedankt om uw aanwezigheid te bevestigen per e-mail (jelena.janssens@interelgroup.com) of per telefoon (02/213.13.57).

Wij hopen u daar te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Communicatiedienst
Koningin Fabiola Ziekenhuis, UPS en Zora Bots                    

Contacteer ons
Maud Rouillé HOPITAL UNIVERSITAIRE DES ENFANTS REINE FABIOLA
Maud Rouillé HOPITAL UNIVERSITAIRE DES ENFANTS REINE FABIOLA
Over Universitair Kinderziekenhuis Koninging Fabiola

Het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola (UKZKF) is het enige ziekenhuis in België dat zich uitsluitend toelegt op kinderen en adolescenten. Het UKZKF heeft daarbij de volgende opdrachten voor ogen:  

- Kinderen, adolescenten en hun naaste omgeving verzorgen en begeleiden middels een gespecialiseerde, multidisciplinaire en globale aanpak, waarbij het menselijke aspect en uitmuntendheid centraal staan.

- Instaan voor kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek door een continu vernieuwende aanpak en een steeds verbeterde (vak)kennis.

- Actief bijdragen tot de ontwikkeling op het vlak van gezondheid.

In ons ziekenhuis is het welzijn van het kind prioritair, waardoor het kind een sterkere rol toebedeeld krijgt in zijn eigen ontwikkeling en het zich ook beter zal kunnen ontplooien in de maatschappij.

Het UKZKF in enkele cijfers: 183 bedden, bijna 200.000 ambulante patiënten, waaronder 40.000 spoedgevallen en meer dan 47.000 dagen ziekenhuisopname op jaarbasis. Momenteel werkt er zo’n 950 man, onder wie nagenoeg 235 artsen en 540 zorgverstrekkers en/of paramedici.

www.huderf.be

Universitair Kinderziekenhuis Koninging Fabiola
J.J. Crocqlaan 15
1020 Brussel