DE SUPERHELDEN KOMEN ER AAN… HET UNIVERSITAIR KINDERZIEKENHUIS KONINGIN FABIOLA HOUDT ZICH KLAAR

DE SUPERHELDEN KOMEN ER AAN… HET UNIVERSITAIR KINDERZIEKENHUIS KONINGIN FABIOLA HOUDT ZICH KLAAR

Maar ssst, dat moet een verrassing blijven voor de kinderen!

Dinsdag 6 september 2016 — Drie dagen lang krijgen de kinderen die bij ons in het Universitair Kinderziekenhuis Koninging Fabiola gehospitaliseerd zijn het verrassende bezoek van een paar superhelden/ruitenwassers. En wat zullen ze ogen tekortkomen, als ze hun helden voor het raam zien bengelen! 

Dit initiatief, waarbij wordt samengewerkt met het bedrijf MG Cleaning, kent al heel veel bijval in het buitenland. Maar nu is dus voor het eerst een Brussels ziekenhuis aan de beurt. De kinderen krijgen een hele dag lang het bezoek van Batman, Spiderman en Superman om ze eventjes een moment van pure magie te bezorgen.
Dit jaar viert het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola zijn 30ste verjaardag en wij willen onze patiëntjes graag een onvergetelijk souvenir aanbieden. Het is een mooie manier om ze te verrassen en ze met deze spectaculaire animatie eventjes uit hun dagdagelijkse sleur te halen,” aldus Bruno De Meue, Algemeen Directeur van het Universitair Kinderziekenhuis Koninging Fabiola.

Wij willen u graag uitnodigen om dit magische moment te komen delen met de kinderen, hun families en het verzorgend personeel op dinsdag 20 september 2016 om 10u.  

U kunt dit evenement van op de eerste rij meemaken, van buitenaf dan wel vanuit
een van de ontspanningsruimtes waar enkele kinderen zullen worden samen gezet.
Die dag zult u hun gezichtjes op foto of film mogen vastleggen.

Wél graag even bevestigen indien u van plan bent te komen: mw. Maud Rouillé,
per e-mail maud.rouille@huderf.be of telefonisch: 0032(0)490 493 111 en dit vóór 15 september.

Het Universitair Kinderziekenhuis Koninging Fabiola wordt 30
Wij herinneren u er graag aan dat het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola dit jaar 30 wordt. Daarom organiseert het ziekenhuis heel het jaar door allerlei activiteiten – van wetenschappelijk tot ludiek – om zijn artsen, verzorgend personeel, patiënten en hun families in de verf te zetten. Meteen ook de gelegenheid voor het ziekenhuis om u te laten kennismaken met zijn spitstechnologieën en therapeutische innovaties waarmee wij de zorg voor de gezondheid van onze kinderen constant willen verbeteren. Wil u op de hoogte blijven van de actualiteit rond onze 30ste verjaardag? Dat kan. U surft gewoon naar http://www.huderf30.be/

Het eerstvolgende top-event op de kalender is de Brussels Marathon op 2 oktober. Wij hebben al een kleine delegatie die daar aan gaat deelnemen, maar jullie kunnen nog altijd komen mee lopen voor het goede doel (http://bit.ly/2bKQWwu ).

Perscontact
Maud Rouillé
Communicatieverantwoordelijke
maud.rouille@huderf.be
0490 493 111

Maud Rouillé HOPITAL UNIVERSITAIRE DES ENFANTS REINE FABIOLA